DISCOVER LOGIN
CONCERTS FESTIVALS SPORTS NIGHTLIFE THEATER
While we do our best to ensure the accuracy of our listings, events may be postponed or cancelled without notice. Please confirm with the organizer before making any plans.

Al Pitcher - Tid För Skratt - Provföreställning

Friday, 27 Sep 2024 @ 19:00
320.00 320.00 SEK
Al Pitcher - Tid för skratt - Provföreställning
{"https:\/\/d2dzi65yjecjnt.cloudfront.net\/8_94_215_c.jpeg":"\"Markus Spiske on Unsplash\"^:^https:\/\/unsplash.com\/photos\/9_YLGPWd28Y^:^https:\/\/unsplash.com\/license"}
SAVE
TICKET
single
Al Pitcher ger sig ut på ny turne! I höst ger sig vår största internationelle komiker ut på en lång Sverigeturné med den helt nya showen ”Tid för skratt”.”Tid för skratt” är klassisk stand-up show med kvicktänkt humor, byggd på hans karaktäristiska interaktion med publiken. I dessa märkliga tider vill Al få oss att skratta åt alla de typiska svenska företeelser som han ännu förundras över.Turnén tar honom runt om i hela Sverige från Malmö i Söder till Luleå i norr. Starten går på Cirkus i Stockholm den 2 oktober. Föreställningen på Kulturhuset Sjöängen är en provföreställning och ett unikt tilffälle och en möjlighet att få ta del av Al Pitchers nya show innan turnén drar i gång på riktigt! Ett tillfälle man helt enkelt inte kan missa!Al, född i England och uppvuxen i Nya Zeeland, har en lysande karriär i Sverige som startade för över 10 år sedan. Fem utsålda och hyllade turnéer samt 2 stand-up Specials på Netflix.Nu är det är ”Tid för skratt”!Arrangör: Kulturaktiebolaget
BiljettinformationFöreställningens längd 1 tim 45min
BiljettprisOrdinarie 320 SEK (inkl. serviceavgift 25 SEK)
Rek. åldersgräns 13 årBiljettkassa/foajéservering är öppen en timma innan föreställningen startar. Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter.
För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Kulturhuset Sjöängen via sjoangen@askersund.se Tel: 0583-82000.
OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3. Bra att veta: Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.
Kulturhuset Sjöängen har valt att införa väskförbud utifrån allas säkerhet. Läs mer här!
Hotell och mat - klicka här! Äta gott före eller efter evenemanget - klicka här!
Have an issue with this listing? Report it here.
0
TICKET
SAVE
0
X
playlist Close
arrow
Click
- Playlist
Click Click
Click