DISCOVER LOGIN
CONCERTS FESTIVALS SPORTS NIGHTLIFE THEATER
While we do our best to ensure the accuracy of our listings, events may be postponed or cancelled without notice. Please confirm with the organizer before making any plans.

VIP Ternopil Comedy Show In Whippany!

Sunday, 20 Oct 2024 @ 7:00 PM
VIP Ternopil Comedy Show in Whippany!
{"https:\/\/d2gbxgj0zxdpzt.cloudfront.net\/709_c-29.jpg":"mrhayata^:^http:\/\/www.flickr.com\/photos\/mrhayata\/181635684\/^:^https:\/\/creativecommons.org\/licenses\/by-sa\/2.0\/deed.en"}
Photo: mrhayata
SAVE
TICKET
single
Команда «V.I.P Тернопіль» в США із великим сольним концертом в підтримку ЗСУ із НОВОЮ ПРОГРАМОЮЛегендарна команда ті самі Танька і Володька та КУМ із «Одного разу під Полтавою». З Патріотичною програмою «Глорі ту Юкрейн» та хітами гурту «Кіп’яткок».На концерті відбудеться аукціон з ексклюзивними речами від наших захисників і акторів V.I.P Тернопіль всі кошти з якого підуть на авто для ЗСУ.Від початку війни команда «ВІП Тернопіль» активно волонтерить.Командою придбано 178 - позашляховики, буси, пікапи, грузовик, 80 дронів, 300 бронежилетів, 28 тепловізорів, амуніція та багато іншого.Наразі команда має запитів від наших військових на 150 000 дол .Саме тому колектив чекає кожного на своєму концерті, щоб разом допомогти нашим захисникам. Приходь, підтримай ЗСУ і зарядись позитивом.

Door 7PM

Show 8PM

All ages show.
Have an issue with this listing? Report it here.
0
TICKET
SAVE
0
X
playlist Close
arrow
Click
- Playlist
Click Click
Click