DISCOVER LOGIN
CONCERTS FESTIVALS SPORTS NIGHTLIFE THEATER
While we do our best to ensure the accuracy of our listings, events may be postponed or cancelled without notice. Please confirm with the organizer before making any plans.

The Plan // Klubb Popidyll

Saturday, 05 Oct 2024 @ 21:30
250.00 250.00 SEK
The Plan // Klubb Popidyll
{"https:\/\/d2dzi65yjecjnt.cloudfront.net\/photo_tag_4_hotel_c-1.jpg":"\"Casa Velas Hotel\"^:^http:\/\/www.flickr.com\/photos\/hotelcasavelas\/4173704278\/^:^https:\/\/creativecommons.org\/licenses\/by-sa\/2.0\/"}
SAVE
TICKET
single
The Plan bildades av Broder Daniel-basisten/gitarristen Theodor Jensen i början av 00-talet. Hits som "Mon Amour" och "Slow Fall" gjorde bandet till ikoner på indiescenen. I september gör de comeback med en fullängdare och kommer sedan till Söderport för konsert den 5:e oktober! Med frontmannen Theodor Jensens egna ord:The Plan. Vad har du för plan i livet? Så realiseras något att du föreställer dig det och gör vad som krävs.Ingmar Bergman frågade i sitt sommarprat. Han frågade hela Sverige, hehe.Varifrån kommer musiken??Mitt svar, du levande Ingmar, är från gud såklart!Då finns det åtminstone en ontologisk redogörelse här!Med våran Vibecontroler Mikael Furugärde i Lund så har bandet fyllts på av ängeln Andreas Eklöf, guldhjärtat Johannes Nordell och den barnsligt ekvilibristiska Jeppe Nordenström.Vi spelar och sjunger ihop och spelar in med Jugglo tills en ny skiva nu är klar.Jag vill göra reklam för denna skiva för annars så skulle jag inte vilja att den kom ut.Nu ska jag sälja den till dig.Lyssna, LYSSNA på den. Ok när det nu är gjort, vad ska man mer skriva i en Bio för att tillfredsställa alla bio läsare som bara måste läsa bios eller kanske bara suttit och väntat på en ny bio. Runt en miljard vinklar med dess skiftningar i formuleringar kommer jag på. Detta är en av dessa men den kommer bara nu, precis som den kommer. Som jag kommunicerar.I kärlek ytterst, hoppas jag framgår. Ja i blind kärlek. Blind för allt vi över huvud taget skulle kunna tänka oss behöva bli förlåtna. Blind som instrumentalmusik inte ser några ord.Den kanske inte litar på orden?Ni ser hur anden bara tar mig hit och dit, jag försöker ibland upprätthålla någon slags illusion av kontroll men nu som ni märker så arbetar jag tvärtom på att släppa på kontrollen och låta musiken tala för sig själv. Pax dei. - SöderportSlottsvägen 118 år. Live på scen ca 22:30Förköp: 250:- + serviceDörren: 350:- (vid biljetter kvar)
Have an issue with this listing? Report it here.
0
TICKET
SAVE
0
X
playlist Close
arrow
Click
- Playlist
Click Click
Click