DISCOVER LOGIN
CONCERTS FESTIVALS SPORTS NIGHTLIFE THEATER
While we do our best to ensure the accuracy of our listings, events may be postponed or cancelled without notice. Please confirm with the organizer before making any plans.

Vivian Buczek

Saturday, 26 Oct 2024 @ 20:00
150.00 150.00 SEK
Vivian Buczek
{"https:\/\/d2dzi65yjecjnt.cloudfront.net\/64212-2.jpg":"Esquilo^:^https:\/\/commons.wikimedia.org\/wiki\/File:Fasching,_Stockholm.jpg^:^https:\/\/creativecommons.org\/licenses\/by-sa\/3.0"}
Photo: Esquilo
SAVE
TICKET
single
Vivian Buczek är en av Sveriges främsta jazzsångerskor. Den dynamiska och färgstarka sångerskan hyllad i Sverige som utomlands äger scenen och hänför publiken med sin genuina färgstarka närvaro. Hon behärskar jazzens idiom med en ödmjuk självklarhet oavsett vad hon tar sig an och bär stolt vidare den kvinnliga jazzvokalens fackla. Vivian började sin musikaliska resa för 20 år sedan och har sedan dess turnerat runt om i världen och etablerat en sångkarriär med en rad album från 2000 till 2024
Vivian’s kommande album release “Le Grand Michel” är en hyllning till en av hennes favoritkompositörer, den franske kompositören , pianisten och dirigenten Michel Legrand. Vivian tolkar ett urval av sina favorit kompositioner av Legrand i romantiska, djärva och dynamiska arrangemang skrivna av Vivians musikaliske partner pianisten och arrangören Martin Sjöstedt. Tillsammans är de uppbackade av den dansk/svenska rytmsektionen bestående av den danske basisten Jesper Bodilsen samt ungerska trumkalibern Zoltan Csörsz som är uppväxt Malmö och samarbetat med Vivian sedan starten på hennes karriär. (Trumslagaren Zoltan Csärsz har även haft nöjet att få samarbeta med kompositören Michel Legrand.)
Kvartetten gästas på albumet och konserten av den danska munspelsvirtuosen Mathias Heise samt en av Sveriges främsta och färgstarka trumpetare Peter Asplund.
“Jag har alltid varit förtjust i Michel Legrand och sedan länge drömt om att få göra ett projekt där jag får tolka hans musik på mitt sätt. Hans musik och texter skrivna av Alan & Marilyn Bergman står för det jag främst vill förmedla till min publik; romantik, dynamik, melankoli men även blues och sväng.”
Gruppen tolkar några av den franske kompositörens mest kända pärlor, bl.a Windmills of Ypur Mind och “I Will Wait For You” som kommer från en av Legrands mest kända filmer 1963 “Paraplyerna i Cherbourgh”. Vivian Buczek -Vokal/ Vocals (SWE)Mathias Heise- Harmonika/ Harmonica (DK)Martin Sjöstedt -Piano/Rhodes (SWE)Peter Asplund Trumpet/ Flugelhorn Vokal(SWE)Jesper Bodilsen- Bas/ Bass (DK)Zoltan Csörsz - Drums Trummor (SWE)

Välkommen till Fasching!

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.
Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.
Have an issue with this listing? Report it here.
0
TICKET
SAVE
0
X
playlist Close
arrow
Click
- Playlist
Click Click
Click