DISCOVER LOGIN
CONCERTS FESTIVALS SPORTS NIGHTLIFE THEATER
While we do our best to ensure the accuracy of our listings, events may be postponed or cancelled without notice. Please confirm with the organizer before making any plans.

Forq

260835
Forq
Fasching
Saturday 5,October 2024
8:00 pm
Saturday, 05 Oct 2024 @ 20:00
225.00 225.00 SEK
Forq
{"https:\/\/de6hje6suxv74.cloudfront.net\/260835-1.jpg":"Sophie Conin - Photographer^:^https:\/\/commons.wikimedia.org\/wiki\/File:FORQLIVE.jpg^:^https:\/\/creativecommons.org\/licenses\/by-sa\/4.0"}
SAVE
TICKET
single
Med senaste albumet 4 (som senast släpptes i remixad version) gick den amerikanska fusion-kvartetten loss totalt i studion. Keyboardisten och en av bandets grundare, Henry Hey har förklarat i intervjuer att hela bandet älskar galen musik – och att de nu kände sig redo att utforska galenskapen rejält. Resultatet är både dansant, ekvilibristiskt och avancerat.
Samtidigt är 4 ingen komplett överraskning för de som följt bandet sedan starten 2012. De har alltid gillat att experimentera. Särskilt live där de verkligen kommer till sin rätt. De fyra urstarka instrumentalisterna älskar att improvisera och att få till ett ruskigt drag på sina konserter. Samtidigt är det de kluriga melodierna som står ut mest. Räkna med taktbyten, snygga solon och ett tajt fusionset när de nu kommer till Fasching!
Medlemmarna i bandet har var och en för sig utvecklat sina spelstilar tillsammans med andra artister som exempelvis David Bowie (i keyboardisten Henry Heys fall) och Snarky Puppy. Även gitarristen Chris McQueen delar sin tid mellan Snarky Puppy och Forq – och trummisen Jason ”JT” Thomas har bland annat backat upp Roy Hargrove’s RH Factor. Basisten Kevin Scott har tidigare spelat med Wayne Krantz, Jimmy Herring, Col. Bruce Hampton.
Henry Hey - keyboardJordan Peters - gitarrEli Menezes - basJason\'JT' Thomas – trummor
Välkommen till Fasching!

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.
Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.
Have an issue with this listing? Report it here.
0
TICKET
SAVE
0
X
playlist Close
arrow
Click
- Playlist
Click Click
Click