DISCOVER LOGIN
CONCERTS FESTIVALS SPORTS NIGHTLIFE THEATER
While we do our best to ensure the accuracy of our listings, events may be postponed or cancelled without notice. Please confirm with the organizer before making any plans.

Jag är Inte Din Mamma - Eller Någon Annans Heller

Thursday, 29 Aug 2024 @ 18:00
79.00 79.00 SEK
Jag är inte din mamma - eller någon annans heller
[]
SAVE
TICKET
single
I denna tryout-föreställning tar sig Camilla Jonasson a.k.a Kulturtanten an temat att leva och överleva traditioner, förväntningar, meningen med livet och fikarum i vuxen ålder utan att ha barn.
Den internationella barnfria dagen infaller den 1 augusti. Aldrig förr har sociala medier svämmat över av så många föräldrar som kände ett behov av att dela med sig av sin lycka just den dagen. Detta blev upprinnelsen till föreställning Inte din mamma - eller någon annans heller av och med Camilla Jonasson som är ståuppkomiker, musiker men också forskare med intresse för genus och jämställdhetsfrågor. Med musik, statistik, komik och allvar utforskar hon omeningen med livet, livets gräddlösa efterrätt, icke-föräldraskapet, en bevarade bäckenbotten och den ouppnåeliga supermorsan – the mammasplainer. Och ja, hon har en katt.
Camilla Jonasson (ståupp, sång, slagverk) Pelle Husvall (gitarr)Thomas Jonasson (bas)
Konferencier: Liza Olander Wihlney

För bokning av rullstolsplats, vänligen kontakta info@lundcomedyfestival.com. Din biljett är ej återbetalningsbar. På Lund Comedy Festival råder fri placering i salongerna.
Have an issue with this listing? Report it here.
0
TICKET
SAVE
0
X
playlist Close
arrow
Click
- Playlist
Click Click
Click