DISCOVER LOGIN
CONCERTS FESTIVALS SPORTS NIGHTLIFE THEATER
While we do our best to ensure the accuracy of our listings, events may be postponed or cancelled without notice. Please confirm with the organizer before making any plans.

German Anxiety Disorder

Friday, 30 Aug 2024 @ 22:30
79.00 79.00 SEK
German Anxiety Disorder
[]
SAVE
TICKET
single
German Anxiety Disorder är en komisk monolog med standup i grunden som rör sig kring ensamhet, skam och ångestdrivna tvångstankar. Med ett ord: igenkänningshumor!
Äntligen! Den obehagliga tysken är tillbaka! I German Anxiety Disorder gräver Lennart Schuster ner sig i ensamhetens djup och utforskar det alla svenskar är så förtjusta i: ångest.
Det handlar om hur jobbigt det är att vara människa, i synnerhet tysk i Sverige där alla bara tänker på Oktoberfest, folkmord och snuskiga Berlin-klubbar när de ser en. Men det finns så mycket mer Lennart vill berätta: om kärlek, mobilvibrationer och välplanerade impulsköp. Om att tänka - lite för mycket.
Så kom om du har ångest, om du vill få ångest eller om du bara vill skratta (om ångest).
Inslag av bajsnödig poesi och smörig sång kan förekomma.Lennart Schuster har bott i Sverige i drygt hälften av sitt vuxenliv. Efter så många år i landet har han blivit expert på ensamhet och ångest. 2023 tävlade han i Grand Comedy Slam och hamnade på andraplatsen.

För bokning av rullstolsplats, vänligen kontakta info@lundcomedyfestival.com. Din biljett är ej återbetalningsbar. På Lund Comedy Festival råder fri placering i salongerna.
Have an issue with this listing? Report it here.
0
TICKET
SAVE
0
X
playlist Close
arrow
Click
- Playlist
Click Click
Click